Ta med vännerna och åk på SPA i Norrköping

spa i NorrköpingSka du och vännerna unna er lite lyxig kvalitets tid, ta er tid och rest till SPA i Norrköping. Här finns behandlingar med helhetslösningar, för olika behandlingar kan du gå in på deras hemsida genom att klicka på bilden här till vänster. Till skillnad från en klassisk skönhetssalong kan man här få en mer omfattande lösning och behandlingar, ska man unna sig något är det bättre att göra det ordentligt och inte snubbla på mållinjen. Norrköping ligger centralt i Östergötland och det är enkelt att ta sig till staden både kollektivt och med bil, med andra ord är det perfekt att möta upp vänner som bor på olika orter och ha en gemensam tid för SPA i Norrköping.

Även om man reser tillsammans behöver man inte välja samma typ av behandling, utan det är bättre att utgå från sig själv. Fundera på om ni vill ha en helhetslösning som också inkludera mat och träning. Det blir ett roligt och avslappnat sätt att umgås samtidigt som det är skönt och bra för kropp och själ. Efter en dag med behandlingar ska man kunna känna sig avslappnad och rofylld. Det är meningen att den eventuella stress som man bär med sig skall rinna av en och att man ska få ny energi som gör et enklare att handskas med vardagen.

Vad innebär egentligen SPA?

Begreppet började användas redan när romarna utfärdade olika former av behandlingar med vatten, ordet kommer ursprungligen från latin och betyder just hälsa genom vatten. Att resa på grund av hälsa är också en av de första noterade resorna som man gjorde för nöjes skull, i Sverige kom man att kalla detta för kurortsturism, något som i idag kan liknas vid Spa weekends. Som man använder ordet SPA idag är det hämtat från England någon gång under 1700-talet.